SOPA DE TOFONA AMB PASTA DE FULL






AQUESTA SOPA ES DEL GRAN XEF PAUL BOCUSE PER EL PALAU D' ELÍSEO 1975
INGREDIENTS PER 4 PERSONES

100 gr. de tòfona fresca
100 gr. de foie
1 làmina de pasta fullada
2 cebes
2 pastanagues
2 penques d'apit
10 xampinyons
2 cuixes de pollastre o gallina
julivert
oli
sal
aigua.

Col-loca en l'olla ràpida una pastanaga i una ceba senceres, afegix les cuixes de pollastre i el manat de julivert. Cobreix amb aigua, una mica de sal i tapar l'olla i cuinar al 2 durant 20 minuts a partir de que comenci a sortir el vapor,cola el brou i deixa refredar.

Pica finament l'altra ceba, la pastanaga, les penques d'apit i els xampinyons, (intenta que el picat sigui igual) sofregiu les verduras per ordre (ceba i la pastanaga a foc lent, despres l'apit i finalment els xampinyons).

Repartir les verdures amb 4 cassoletes aptes pel forn, col-loca el foie a tro-sets i les tòfones laminades i una mica de pollastre, cobreixamb el brou fred. Estira la pasta fullada ben fina i talla'l a la mesura de les cassoletes.segellant-les bé. Posar-les al forn a 200º C durant 15 minuts.