FAVES A LA CATALANA

Ingredients per 4 persones

1.200 grs. de faves – 500 grs. de pèsols – 2 alls tendres –
2 cebes tendres – 250 grs. de cansalada viada –
250 grs. de botifarra blanca - 250 grs. de botifarra negre –
1 copa de vi ranci – 1 copa de xerez – 1 copa de anis – 1 de vi blanc
– 1 fulle de llaure –1 manat de menta fresca – 1 farcellet d’herbes – ½ litre caldo de carn.

Amb una cassola sofregiu la cansalada tallada a daus i la ceba tallada a làmines molt fines, tot seguit afegiu-hi els alls tendres tallats a trossets, la botifarra blanca tallada a daus, els farcellet d’herbes, el llaure. Un cop comenci a enrossir-se, afegiu-hi les faves, els pèsols, i els licors, (menys el vi blanc), els caldo de carn, un bon manat de menta fresca, i al cap de ¾ d’hora afegiu-hi el vi blanc i la borifarra negre tallada a daus, i mitjore mes de foc. Avans habrem rectificat de sal.




1 comentari:

La Taula d'en Bernat ha dit...

Ei, nois,
Felicitats per aquest jove però potent blog. Us he conegut a través de la Deliciosa Martha i tinc ganes d'anar-vos seguint. Les receptes de l'Angeleta prometen... I amb això del Bulli m'heu fet molta enveja. Suposo que hi haurà reportatge!!!!
Us deixo el link del meu blog: La Taula d'en Bernat , i espero que hi doneu un cop d'ull!