SOPA DE TOFONA AMB PASTA DE FULL






AQUESTA SOPA ES DEL GRAN XEF PAUL BOCUSE PER EL PALAU D' ELÍSEO 1975
INGREDIENTS PER 4 PERSONES

100 gr. de tòfona fresca
100 gr. de foie
1 làmina de pasta fullada
2 cebes
2 pastanagues
2 penques d'apit
10 xampinyons
2 cuixes de pollastre o gallina
julivert
oli
sal
aigua.

Col-loca en l'olla ràpida una pastanaga i una ceba senceres, afegix les cuixes de pollastre i el manat de julivert. Cobreix amb aigua, una mica de sal i tapar l'olla i cuinar al 2 durant 20 minuts a partir de que comenci a sortir el vapor,cola el brou i deixa refredar.

Pica finament l'altra ceba, la pastanaga, les penques d'apit i els xampinyons, (intenta que el picat sigui igual) sofregiu les verduras per ordre (ceba i la pastanaga a foc lent, despres l'apit i finalment els xampinyons).

Repartir les verdures amb 4 cassoletes aptes pel forn, col-loca el foie a tro-sets i les tòfones laminades i una mica de pollastre, cobreixamb el brou fred. Estira la pasta fullada ben fina i talla'l a la mesura de les cassoletes.segellant-les bé. Posar-les al forn a 200º C durant 15 minuts.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Joan!!
Muchas gracias por visitar mi blog y agregarme al tuyo!!

Las recetas por intuición algunos ingredientes y la elaboración son faciles de traducir al castellano por su similitud pero algunas palabras no tengo ni idea jejeje...pero las fotos delatan que todo tiene muy buena pinta!!
Y se ve que os gusta la gastronomía y disfrutais con ella.

Felicidades también por vuestro blog!!

Abrazos desde Málaga.
Evanescencia

Anònim ha dit...

quin bona pinta!

t'escric des d'Ecoveritas, la cadena de supermercats ecològics de Barcelona. ens estem posant en contacte amb persones que veiem que estan interessades en els aliments de qualitat, com tu, per a convidar-los a apuntar-se al nostre butlletí, que preparem cada 15 dies sobre novetats en el sector del menjar ecològic.

si t'interessa, pots apuntar-te en la nostra web: http://www.ecoveritas.es.

salutacions