skip to main | skip to sidebar

ELS BARONS DE LA BONA TAULA

ELS BARONS DE LA BONA TAULA ES VA CONSTITUIR EL FEBRER DEL 2007 PER UN GRUP DE SET AMICS D'IGUALADA QUE LA SEVA AFICIO ES LA GASTRONOMIA, O SIGUI, NO NOMÉS MENJAR SINO QUE COMPRAR LA MATÈRIA PRIMA I CUINAR-LA. UNA VEGADA A LA SETMANA SEMPRE AMB DIMECRES ENS REUNIM I DISFRUTEM DE LA BONA TAULA, DELS GRAN VINS, DELS GIN-TONICS I DE UN BON PURO.

ELS BARONS UN DIA A ELBULLI




A LA GALERIA FOTOGRAFICA VEUREN
ELS PLATS DE EL BULLI

a dijous, de setembre 11, 2008
Etiquetes de comentaris: SORTIDES DELS BARONS

1 comentari:

Francesc Puertas ha dit...

Quina enveja nois!

18 de setembre del 2008, a les 20:07

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

CONTACTE

Carrer de la Soledad nº 82



TELF. 933800320

http://8cadires.blogspot.com

http://www.8cadires.com/

http://www.anoiadiari.cat/noticia/8-cadires-per-sopar-a-igualada-amb-tots-els-detalls



TRADUCTOR D'IDIOMES


CORREU ELECTRONIC

E-Mail: elsbaronsdelabonataula@yahoo.es

Escriure'ns per a donar-nos les vostres opinions o comentaris sobre la gastronomia o sobres restaurants.

ALBUM DE FOTOS DE L'ACTIVITATS

  • GALERIA DE FOTOS DELS BARONS

En aquest blog hi pots trobar...

  • BLOGS (1)
  • CINC ESTRELLAS MICHELIN (1)
  • CUINEM ELS BARONS (15)
  • ELS BARONS (6)
  • FACEBOOK (1)
  • FESTES (7)
  • NOU LOCAL (2)
  • PASTISSERIA (2)
  • RECEPTES (14)
  • SORTIDES DELS BARONS (20)

AQUEST ENLLAÇOS SON MOLT INTERESANTS

  • A TAULA
  • AL VOSTRE GUST DE TV3
  • AMPHITRION
  • BCN MON AMOUR
  • BONS FOCS
  • CAN RAVELL
  • CUINA CAMIL ROS
  • DELICIES DEL REBOST
  • DELICIOSA MARTHA
  • DELÍCIES DEL REBOST
  • DESCUBRIENDO EL PLACER DE COCINAR
  • DIARI DIGITAL DE L'ANOIA
  • EL DIVAN Y LA COCINA
  • ELS BARO JOSEP Mª LUQUE
  • ELS LLEPAFILS SOCIETAT GATRONOMICA
  • EN CLAU DE VI DE TV3
  • FORMATGES
  • FUNDACIO ALICIA
  • GASTRONOMIA CATALANA
  • GASTRONOMICUS
  • GASTRONOMÍA HOY
  • HOTEL CAN CRISTOFOR
  • JUGUEM A CUINETES
  • KAN BAKUS D'IGUALADA
  • LA COCINA DEL FRANCESC
  • LA MANZANA DULCE DE EVA
  • LA NOVA CERVEÇA D'EL BULLI
  • LA TAULA D'EN BERNAT
  • PASTISSERIA TARGARONA
  • PAU CORCELLESI LA SEVAS COSAS
  • PEIXETERIA VILA MASANA
  • PLANETA CUINES
  • RECEPTES DE LA MAICA( La cuina fàcil)
  • RESTAURANT CAN BONASTRE
  • RESTAURANT CAN JUBANY
  • RESTAURANT DENOMINACIO D'ORIGEN
  • RESTAURANT EL BULLI
  • RESTAURANT EL CELLER DE CAN ROCA
  • RESTAURANT EL CIGRÓ D'OR
  • RESTAURANT L'EQUILIBRI
  • RESTAURANT MUGARITZ
  • RESTAURANT PAUL BOCUSE
  • RESTAURANT SANT PAU
  • RESTAURANT SERGI AROLA - GASTRO (MADRID)
  • RESTAURANT YASHIMA
  • SOCIEDAD GASTRONOMICA TXOKO PELOTAZALE
  • UN GRAN PASTISSER LUCA LACALAMITA
  • UNIVERSITAT DE VIC
  • VILA VINITECA

Arxiu del blog

  • ►  07 (2)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de novembre (1)
  • ▼  08 (27)
    • ►  de febrer (2)
    • ►  de març (5)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de maig (2)
    • ►  de juny (1)
    • ►  d’agost (1)
    • ▼  de setembre (3)
      • UN DIA AL BULLI
      • ELS BARONS UN DIA A ELBULLI
      • ELS BARONS VAN A MADRID
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  de desembre (4)
  • ►  09 (30)
    • ►  de març (7)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de maig (3)
    • ►  de juny (2)
    • ►  de juliol (6)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  de desembre (1)
  • ►  10 (12)
    • ►  de gener (2)
    • ►  de febrer (1)
    • ►  de març (1)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  d’agost (2)
    • ►  de novembre (2)
  • ►  11 (2)
    • ►  de gener (2)
  • ►  12 (2)
    • ►  de juliol (2)