ENTRETENIMENTS


VIEIRA AMB ESCUMA DE GIN-TÒNIC
Amb mango i poma caramel-litzada

Ingredients:

Vieira per persona
1 poma pink lady (6 persones)
1 mango ( 6 persones)
3 xupets de ginebra Hendrick’s
3 tòniques Feber Tree
3 fulles de gelatina
sucre
oli d’oliva

Procediment:

Netejar la vieira i guardar la closca, tallar el mango i la poma a daus petits; posar en una paella amb sucre las dues fruites i carameli-zarles, reservar.
Posar en remull amb aigua freda la gelatina durant uns 5 minuts. Passada aquesta estona, escalfar molt poc la gelitana amb una mica de tònica (perquè es disolgui), posar al sifo els tres xupets de ginebra, la tònica i la gelatina desfesta, cargar el sifó amb dues carregues i reservar a la nevera.
Amb una plaxa calenta i una mica d’oli, posar les vieires i que quedin daurades pels dos costats.


Muntatge del plat:

Amb la closca ja neta, fem un llit amb el mango i la poma; a sobre la vieira ja calenta, un raig d’ escuma de gin-tònic.

Vi recomanat per a aquest plat
ELENA de MESTRES >El nostre Rosat<