THE NEW YORK TIMES A CAN RAVELL

Nota de premsa.

Can Ravell en The New York Times.

El prestigiós diari The New York Times ha destacat Can Ravell en el seu suplement gastronòmic setmanal. En un article firmat per Sarah Wildman, es presenta el nostre establiment com un dels referents de la cuina i la xarcuteria a Barcelona.

Un periodista, absolutament d’incògnit, va visitar Can Ravell fa un parell de setmanes. Posteriorment, el fotògraf Stefano Buonamici es va presentar, s’identificà, i ens va avisar de la propera publicació d’una extensa ressenya al diari novaiorquès.

Stefano Buonamici s’interessà també per la historia de la botiga i per les seves especialitats, per la seva decoració i pels seus productes, per la seva taula compartida i pels seus reservats. Va preguntar, observar i fotografiar, i posteriorment va tastar una selecció dels nostres plats. Va quedar encantat, com encantats varem quedar nosaltres amb el seu tracte i la seva professionalitat. Ens va explicar que l’article l’estava editant Sarah Wildman, que és qui finalment el firma.

A Can Ravell ens sentim orgullosos dels elogis que ens dediquen, que ens animen a seguir treballant perquè els nostres clients se sentin tant satisfets com es van sentir ells i com han reflectit en la que és una de les grans capçaleres de la premsa mundial.

Donem les gràcies als nostres clientes, perquè són els que de debò donen categoria a un establiment. Ens sentim feliços també per ells.

Adjuntem el link de l’article de The New York Times.
Telèfon de contacte:
Mantequería Ravell 93 457 51 14

http://events.nytimes.com/2009/07/19/travel/19bites.html

Cap comentari: