Ingredients per 6 persones.
1 kg. de vedella del conill - 3 cebas de figueras mitjanes - 4 tomaquets de pere - 2 alls
150 grs. de pessols - 2 pestanagues - 60 grs. de moixernons -1 l. d'aigua - Oli -Sal
Pebre - Vinagre de poma - ratafia - farina - orenga - i sejolida.
Talleu la carn a trossos mitjans i traieu-ne el greix, macerar la edella amb oli, vinagre, sal i pebre, durant 12 ores a la nevera tapat amb paper film.
Poseu el moixernons en remull durant ben bé unparell d'hores.(guardar el aigua per despres afegir a la cassola.)
Enfarineu la carn i fregiu-la una mica en una paella fins que agafi color, i reserveu-la amb una cassola.
Sofregir la ceba el all i el tomaquet, una vegada estigui rosset afegiu-hi l'aigua i quan bulli col-larlo i tirar-lo a la cassola amb l'orenga, la sejolida i un bon raig de ratafia. ( 1 hora i mitja de foc suau.)
Al cap d'una hora afegiu-hi els pessols las pestanagues (tallades petites) i els moixernos i rectificar amb l'aigua dels bolets. ( 1 hora mes de foc suau)
Quan la carn estigui tova rectifique-ho de sal i pebre i retireu-lo del foc. Serviu-lo calent.
Preu aproximat per comensal uns 4,30 €uros.
FRICANDO DE VEDELLA AMB MOIXERNONS DE L'ANGELETA DE LA FONDA MARIA
Etiquetes de comentaris:
RECEPTES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Fairly certain he will have a very good read
http://www.prokr.net/2016/09/insulating-companies-3.html
http://www.prokr.net/2016/09/insulating-companies-2.html
http://www.prokr.net/2016/09/insulating-companies.html
Good write-up. I definitely love this site. Keep it up
http://prokr123saudia.wikidot.com/blog:_start
http://prokr111.jigsy.com/#builder
https://rehabgad.wordpress.com/
http://mo5tr3.com/
https://www.prokr.net/ksa/jeddah-water-leaks-detection-isolate-companies/
I definitely love this site.
https://prokr20202.cms.webnode.com/prokrservices/
http://prokr2020.angelfire.com/prokr2020/
http://prokr.over-blog.com/
https://www.prokr.net/ksa/jeddah-water-leaks-detection-isolate-companies/
Publica un comentari