FRICANDO DE VEDELLA AMB MOIXERNONS DE L'ANGELETA DE LA FONDA MARIA

Ingredients per 6 persones.

1 kg. de vedella del conill - 3 cebas de figueras mitjanes - 4 tomaquets de pere - 2 alls
150 grs. de pessols - 2 pestanagues - 60 grs. de moixernons -1 l. d'aigua - Oli -Sal
Pebre - Vinagre de poma - ratafia - farina - orenga - i sejolida.

Talleu la carn a trossos mitjans i traieu-ne el greix, macerar la edella amb oli, vinagre, sal i pebre, durant 12 ores a la nevera tapat amb paper film.

Poseu el moixernons en remull durant ben bé unparell d'hores.(guardar el aigua per despres afegir a la cassola.)

Enfarineu la carn i fregiu-la una mica en una paella fins que agafi color, i reserveu-la amb una cassola.

Sofregir la ceba el all i el tomaquet, una vegada estigui rosset afegiu-hi l'aigua i quan bulli col-larlo i tirar-lo a la cassola amb l'orenga, la sejolida i un bon raig de ratafia. ( 1 hora i mitja de foc suau.)

Al cap d'una hora afegiu-hi els pessols las pestanagues (tallades petites) i els moixernos i rectificar amb l'aigua dels bolets. ( 1 hora mes de foc suau)

Quan la carn estigui tova rectifique-ho de sal i pebre i retireu-lo del foc. Serviu-lo calent.

Preu aproximat per comensal uns 4,30 €uros.